Quin país, Espanya!

Quin país, Espanya!

Ahir em vaig llevar amb la notícia de la detenció a Alemanya del President Carles Puigdemont…

Va ser un diumenge difícil, enganxada a la tele tot el dia, perquè que el detinguessin a un país de la Unió Europea, tan democràtics ells!, no semblava probable… No hi ha res més desesperant que sentir impotència, perquè vol dir que faci jo el que faci serà com bufar a contravent i tot anirà a pitjor, perquè el meu bufit em rebotirà a la meva cara…

La notícia que els ‘revoltats’ que arrossegaven i cremaven contenidors i llançaven ous, llaunes i altres objectes a tort i a dret eren guàrdies civils ‘infiltrats’ per tal de provocar i contagiar violència, ha augmentat la meva impotència… Quin país, Espanya!

Em desfogo: JA H’NI HA PROU!

M. Carme

¡Qué país, Espanya!

Ayer me levanté con la noticia de la detención en Alemania del Presidente Carles Puigdemont…

Fue un domingo difícil, pegada todo el día a la tele, porque que lo detuvieran en un país de la unión Europea, ¡tan democráticos ellos!, no parecía probable… No hay nada más desesperante que sentir impotencia, porque quiere decir que haga yo lo que haga será como soplar contra el viento y todo irá a peor, porque mi soplido me rebotará en mi propia cara…

La noticia de que los ‘sublevados’ que arrastraban y quemaban contenedores y lanzaban huevos, latas y diversos objetos a troche y moche eran guardias civiles ‘infiltrados’, con el propósito de provocar y contagiar violencia, ha aumentado mi impotencia… ¡Qué país, España!

Me desahogo: ¡BASTA!

M. Carme

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *